S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » PAELLA HORÁKY » Paella horák 400 Plus


        

Paella horák 400 Plus

Paella horák 40 cm Plus

NOVINKA

skladom

 

Číslo produktu: PHS400
naša cena:
74,90 EUR ( Nie sme platcovia DPH )
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Varianty tohto výrobku

Obrázok:
Číslo produktu / Názov tovaru:
Skladom:
Cena:
PAELLA HORÁK 400
05PH400
PAELLA HORÁK 400
skladom
naša cena 65,00 EUR
PAELLA HORÁK 500
PH500
PAELLA HORÁK 500
skladom
naša cena 74,00 EUR
Paella horák 500 PLUS
17PH500P
Paella horák 500 PLUS
skladom
naša cena 81,90 EUR
Paella horák 500 P + Stojan
PHS500P
Paella horák 500 P + Stojan
skladom
naša cena 109,90 EUR

Horák pod paella panvice

Paella horák s priemerom 400 mm a zosilneným výkonom

Originálny paella horák s dvojitým okruhom ( 2x vnútorný okruh + 1x vonkajší okruh )

Horák je vhodný pod paella panvice, ale aj pod iné panvice, či iné podobné využitie v gastronómii.

Tento kvalitný paella horák je možné využívať ja bez stojana, ale aj so stojanom, ktorý je možné dokúpiť TU!

 

Vonkajší okruh + dvojitý vnútorný okruh.

- nezávislá regulácia výkonu oboch horákov do 15,05 kW
- spotreba PB: 1090 / 1070 g/h
- oceľový horák: Ø 400 mm
- povrchová úprava: smalt
- prevádzkový tlak 28/37 mbar
- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

- Vyrobené v Španielsku

 

Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizote alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

ZjNhZmJmY
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: