S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » PAELLA HORÁKY » Paella horák 200 + stojan


        

Paella horák 200 + stojan

Paella horák 200 + stojan

skladom

 

Číslo produktu: PHS200
Výrobca: Garcima
naša cena bez DPH : 37,50 EUR
naša cena s DPH (20 %):
45,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Paella set horák 200 + stojan

 

Obsahuje:

Paella horák, priemer 200 mm

Nožičky na paella horáky 200 mm - 300 mm, výška 76 cm

Originálny Paella horák na propán bután od renomovaného Španielskeho výrobcu s viac ako 70 ročnou históriou vhodný pre varenie najmä na Paella panviciach. Horák je samozrejme vhodný pre akékoľvek iné využitie v gastronómii.

Priemer: 20 cm

Dĺžka: 43 cm

Počet okruhov: 1

- regulácia výkonu 5 kW
- spotreba PB max 364/357 g / h
- oceľový horák: Ø 200mm
- povrchová úprava: smalt
- prevádzkový tlak 28/37 mbar

- G-30 / G-31

- Kategória: 2H3+

- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

- Vyrobené v Španielsku renomovaným výrobcom Garcima s.l.

 


Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizote alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

ZGFkYzU5
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: