S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » Paella súprava 60 Oceľ PLUS


        

Paella súprava 60 Oceľ PLUS

Paella súprava 60 Oceľ PLUS

NOVINKA Doprava ZDARMA

skladom

 

Číslo produktu: PSO60
naša cena bez DPH : 104,17 EUR
naša cena s DPH (20 %):
125,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Paella súprava oceľ 60 cm PLUS

Obsahuje:

Vysokovýkonný paella horák, priemer: 50 cm, výkon až 21,85 KW

Oceľová leštená panvica na paellu, priemer: 60 cm

Zosilnený stojan pod paella horáky, výška: 75 cm

 

Horák paella

Dvojitý Paella horák 500 mm PLUS - Zvýšený výkon KW

Originálny Paella horák (dvojhorák: vonkajší a 2x vnútorný kruh) na propán bután od renomovaného Španielskeho výrobcu vhodný pre varenie najmä na Paella panviciach.

Horák je samozrejme vhodný pre akékoľvek iné využitie v gastronómii.

Vonkajší okruh + dvojitý vnútorný okruh.

- nezávislá regulácia výkonu oboch horákov do 21,85 kW
- spotreba PB: 1590 / 1560 g/h
- oceľový horák: Ø 500 mm
- povrchová úprava: smalt
- prevádzkový tlak 28/37 mbar
- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

- Vyrobené v Španielsku

Oceľová panvica Paella 60

 

Oceľová leštená paella panvica je vhodná pre varenie na plynovom horáku, v trúbe, alebo otvorenom ohni.

Vhodná na grilovanie, varenie, zapekanie, paella pokrmy.

 

Priemer bez ušiek: 60 cm

Spodný priemer:

Priemer s uškami:

Výška:

Počet porcii: 19 porcii
Výrobca: Renomovaný Španielský výrobca paella panvíc a paella horákov.

Panvica paella
Stojan pod paella horák

Originálny stojan pod paella horák

 

Stojan vhodný pre nami predávané paella horáky s priemerom 40 až 70 cm

Jednoduché zloženie a pripojenie na pealla horák.

Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizote alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

NWI0ODA0M
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: