S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » PANVICE S HORÁKOM » Paella súprava 38 oceľ Plus


        

Paella súprava 38 oceľ Plus

Paella súprava 38 oceľ Plus

NOVINKA

skladom

 

Číslo produktu: PSHO38P
naša cena:
67,00 EUR ( Nie sme platcovia DPH )
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Paella súprava 38 oceľ Plus

 

Obsahuje:

Výkonný Paella horák, priemer: 30 cm, regulácia výkonu až do 10,8 kW

Nožičky na paella horák, výška: 76 cm

Oceľovú paella panvicu, priemer: 38 cm

Paella súprava je vhodná na prípravu paella pokrmov, ale aj na bežné využitie pri grilovačke.

 

Model: L-30

Počet okruhov: 2

- regulácia výkonu 10,8 kW
- spotreba PB max 790/770 g / h
- oceľový horák: Ø 300mm
- povrchová úprava: smalt
- prevádzkový tlak 28/37 mbar

- G-30 / G-31

- Kategória: 2H3+

- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

Horák paella
Pavica paella

Oceľová panvica Paella 38

 

Oceľová leštená paella panvica je vhodná pre varenie na plynovom horáku, v trúbe, alebo otvorenom ohni.

Vhodná na grilovanie, varenie, zapekanie, paella pokrmy.

 

Priemer bez ušiek: 38 cm

Spodný priemer: 33,5 cm

Priemer s uškami: 48,5 cm

Výška: 4 cm

Počet porcii: 8 porcii
Vyrobené v Španielsku

 

Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizote alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

 

YTdkMD
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: